In deze unieke Online Cursus leer je jouw volledige potentieel te gaan leven. Te worden wie je werkelijk bent. Te gaan leven vanuit jouw essentie, liefdevol naar jezelf en naar anderen. Je rekent af met stress en leert om in de flow te gaan leven, moeiteloos in het NU.

In deze academie leer je zowel vanuit je hoger bewustzijn, als ook vanuit je onderbewustzijn, wie je in wezen bent. Je bent zoveel meer dan je brein. Je bouwt eerst een stevige basis. Dit doe je in de eerste module, waarin je, uit je hoofd, via je hart, in je lichaam komt. In de tweede module duik je diep onder in je onderbewustzijn, om herboren weer boven te komen. In de derde module leer je, om in samenwerking met jouw hogere zielsbewustzijn, het leven vorm te gaan geven zoals het bedoeld is. Niets staat dan jouw geluk nog in de weg.

Je bouwt eerst een stevige basis. Dit doe je in de eerste module, waarin je, uit je hoofd, via je hart, in je lichaam komt. In de tweede module duik je diep onder in je onderbewustzijn, om herboren weer boven te komen. In de derde module leer je, om in samenwerking met jouw hogere zielsbewustzijn, het leven vorm te gaan geven zoals het bedoeld is. Niets staat dan jouw geluk nog in de weg.

Het is mogelijk om versneld en zelfs exponentieel te groeien: Die Tijd is NU.
Je kunt het in je eigen tempo, in je eigen vertrouwde omgeving doen. Wil je meer versnelling of verdieping, dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan online groepsessies en/of coaching.  

Ook kun je gebruik maken van allerlei extra’s die ondersteunen en versnellen, zoals tincturen, kruidentheeën en verschillende life workshops.

Deze online academie is uniek omdat de methode:

  • Ontwikkeld is vanuit mijn therapeutische achtergrond en academische gedragsstudie;
  • Gebaseerd is op 30 jaar ervaring en kennis, zoals NLP, lichaamswerk, etc.
  • Door mij diep doorleefd is;
  • Gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, beschreven in ‘De Tijd is NU’;
  • De beste huidige inzichten methoden en theorieën combineert;
  • Gebaseerd is op universele wetten, zoals de law of attraction en de law of immediate manifestation;
  • Het aardse en het spirituele combineert.

Ik heet je van harte welkom bij: